Magnētiskais konstruktors "Magformers" - attīstošā rotaļlieta bērniem

Tagad arī Latvijā nopērkams magnētiskais konstruktors "Magformers". Tā ir unikāla trīsdimensiju rotaļlieta, ar kuru bērni ne tikai izklaidējas, bet arī mācās, attīstot domāšanu un prātu.

Magformers ir trīsdimensiju rotaļlieta, kas attīstīta bērna domāšanu, iztēli.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Magformers" ir trīsdimensiju rotaļlieta, kas attīstīta bērna domāšanu, iztēli.

 

 

"Magformers" ir trīsdimensiju rotaļlieta, kas attīstīta domāšanu, iztēli. Gan lielus, gan mazus bērnus rotaļas ar šo konstruktoru ievedīs apbrīnojamā fantāziju pasaulē. Spēlējoties ar konstruktoru, bērnam attīstīsies iztēle un telpiskā domāšana. Bērni no plakaniem konstruktora priekšmetiem var veidot apjomīgus, telpiskus priekšmetus, izzinot magnētu principus.

 

 

Vecākiem nereti ir bažas, ka bērns kādu no rotaļlietu priekšmetiem nenorij, taču šis konstruktors ir absolūti drošs, jo tā detaļas nevar nedz norīt, nedz apēst. "Magformers" detaļas ir pietiekami lielas, un tās izgatavotas no ļoti izturīgas plastikas, bet magnētiņi atrodas paneļos, kas arī pilnībā izslēdz iespēju kādu detaļu nejauši norīt.

Magnētiņi vienmēr savienojas un nekad Jūs nesagaidīsiet laiku, kad tie būs nolietojušies un vairs nesavienosies viens ar otru. Tiem ir ļoti augsta kvalitāte, kas arī nodrošina magnētu ilgo "dzīvotspēju".

 

 

Katrā konstruktora komplektā ir dažādas ģemotriskas figūras, no kurām, atbilstoši vecumam, var veidot mājas, bumbas, dzīvniekus - jebko, ko bērns izfantazējis savā domu pasaulē. Konstruktoram pievienota arī instrukcija, kā būvēt standarta figūras, bet katrs pēc savām spējām var izdomāt, ko jaunu un interesantu varētu izveidot.

"Magformers" augs kopā ar Jūsu bērnu. Ap gadu veciem bērniem jau sāk parādīties interese par atsevišķām krāsām, formām, tādēļ šajā vecumā mazuļa rotaļlietām ir jābūt košām. No viena gada vecuma bērns liks kopā krāsainās detaļas, bet, kļūstot vecākam, viņa domāšana jau būs attīstījusies vēl vairāk, un bērns sāks veidot arvien sarežģītākas lietiņas, piemēram, mājas, puķītes. Vecāki bērni iemācīsies izveidot trīsdimensiju figūras.

 

Reklāma
Reklāma

 

Magnētiskais konstruktors "Magformers"  labi noderēs ne tikai rotaļām mājās, savā ģimenes lokā, bet ar to var lieliski spēlēties bērnudārzos, skolās, rotaļu istabās, pulciņos. Daudzas iestādes šo konstruktoru jau izmanto bērnu ārpusstundu nodarbībās.

 

 

"Magformers" ir augstas kvalitātes ar super stipriem magnētiem. Konstruktors atbilst drošu rotaļlietu standartiem (CE, EN71 un ASTM). CE un EN7 ir Eiropas drošu rotaļllietu standarta sertifikāts, bet ASTM ir tāds pats sertifikāts, ko izsniedz ASV. Tiek uzskatīts, - ja rotaļlietai ir ASTM sertifikāts, tā atbilst visaugstākajām prasībām par drošumu. "Magformers" ir "premium" klases rotaļlieta.

 

 

"Magformers" cenas - sākot no 18 latiem.

 

Konstruktoru var iegādāties: www.clever.lv

Vairāk informācijas par "Magformers": www.magformers.lv

 

Skaties video, kā var darboties ar "Magformers" konstruktoru!