Piena zupa ar dārzeņiem

 22. jūlijs 2009 21:15 Recepte


Foto: Shutterstock.com


Verdošā ūdenī liek sagrieztus burkānus un vāra pusmīkstus. Tad pievieno sadalītus ziedkāpostus, kubiņos sagrieztus kartupeļus, sāli un vāra 10 minūtes. Pēc tam pieliek zaļos zirnīšus un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Tad pielej pienu, uzvāra, pieliek sviestu un sasmalcinātus diļļu un pētersīļu zaļumus.

 

Sastāvdaļas

1. Sviests
2. Kartupeļi
150 g
3. Izlobīti zaļie zirnīši
50 g
4. Burkāni
25 g
5. Ziedkāposti
100 g
6. Ūdens
150 g
7. Piens
250 g
8. Sāls
9. Dilles, pētersīļi



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas