Vasaras garša burciņā

 06. jūlijs 2009 15:00 Recepte


Foto no Dansukker arhīva.


 

Ogas noskalo un pārlasa, attīrot no kātiņiem. Ābolus nomizo un sasmalcina. Ogas, ābolus, vaniļu un cukuru sajauc, uzvāra un ļauj savārīties līdz vēlamai konsistencei. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

* Jo vairāk cukura liksiet, jo biezāks būs ievārījums. “1+3” vietā var ņemt Dansukker Ievārījumu cukuru, tad nepieciešams 0,5 – 1kg Ievārījuma cukura.

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv

Sastāvdaļas

1. 330 – 660 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” *
2. Melleņu
350 gr
3. Upeņu
150 gr
4. Ananāsu ābolīšu
250 gr
5. Zemeņu
250 gr
6. Puse vaniļas pāksts



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas