Jēra gaļas šašliks medus marinādē ar sēnēm un tomātiem

 30. augusts 2019 15:00 Recepte


Foto: Shutterstock.com


Gaļu sagriež kubiciņos, sēnes nomazgā, tomātus un sīpolus sagriež šķēlītēs - ne pārāk plānās,marinādei sajauc citronu sulu ar medu un pusglāzi vārīta ūdens. Tad marinādē saliek gaļas gabaliņus un bieži apmaisot marinē pusstundu.

Uz iesma pamīšus ver gabaliņu gaļas, tomāta ripiņu, atkal gaļas gabaliņu, tad sēnes pusīti, tad gaļu, tad sīpola riņķīti, tad atkārto no sākuma, kamēr iesms pilns :)

Iesmiņus vēlreiz pārslaka ar palikušo marinādi, pasāla, iepiparo.

Cep līdz gatavībai, cepšamas laikā var apslacīt ar vēl palikušo marinādi :) Pasniedz ar rīsiem, zaļumiem pēc izvēles- Labu apetīti!

 

Iesūtījusi: alise, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Jēra gaļa
1 kg
2. Sēnes(beciņas)
20 gab
3. Sīpoli
4 gab
4. Tomāti
4 gab
5. Citronu sula
2 citroniem
6. Medus glāze
7. Sāls, melnie pipari,



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas