Grilēta vistas krūtiņa

 28. novembris 2016 14:55 Recepte


Foto: Shutterstock.com


 
Laimiem norīvē zaļo miziņu, izspiež sulu, pievieno sakapātus zaļumus, saberztus ķiplokus un ķimenes. Sajauc ar eļļu un sojas mērci. Vistas fileju liek marinādē un tur vēsumā 2 stundas vai ilgāk. Izņem no marinādes, nosusina, grilē uz restītēm no abām pusēm aptuveni 10 minūtes. Pasniedz ar mērci un tvaicētiem brokoļiem.
 
Mērci pagatavo šādi: ananasu nomizo, izņem serdes daļu, sagriež gabaliņos. Sajauc ar pārējām mērces sastāvdaļām.
 
 

Iesūtījusi: Sigita Kuzmina 

Sastāvdaļas

1. Ananāsa
1/4 gb
2. Vistas filejas (krūtiņas)
4 gb
3. Marinādei:gaišās sojas mērces,
2 ēdk
4. Augu eļļas
4 ēdk
5. Laimi
2 gb
6. Ķimeņu sēklu
1 tējk
7. Koriandra (kinzas) zaļumi
8. Ķiplokui daiviņas
2 gb
9. Mērcei:majonēzes
4 ēdk
10. Kečupa
4 ēdk
11. Konjaka
2 tējk



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas