Grilēta forele

 27. jūnijs 2009 20:00 Recepte


Paņem vienu foreli (svaigu), pārgriež vēderu un iztīra iekšas. Pēc tam pārgriež gar muguras asaku līdz muguras ādai, bet tā, lai nesatraumē muguras ādu. Tad uzber dilles - vēlams svaigas, un jo vairāk, jo labāk. Tad pārber ar vegetu (pēc garšas) un pārlej ar citrona sulu.Tad satin folijā un liek 30 min. ievilkties. Pēc tam cep uz grila apmēram 20 min. LABU APETĪTI...

 

Iesūtījis: Dainis Skrastiņš, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Dilles
100 grami
2. Vegeta
200 grami
3. Citrons
1 gab.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti


Kategorijas