Pannas kūka

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

 

Augļus nomazgā, nosusina, sagriež tādos gabaliņos kā vēlas. Augļus samaisa ar kanēli un 50 gr cukura. Ietaukotā piemērota lieluma formā pamīšus ar augļiem klāj pankūkas. Pankūkas - augļi... tā 4 kārtas, beidzamajai jābūt augļu kārtai. Olas baltumu samaisa ar 50 gr cukura un saputo stingrās putās. Klāj uz virsējās augļu kārtas. Pārkaisa ar riekstiem. Cep sakarsētā krāsnī 200 grādu temperatūrā līdz olbaltumu masa kļūst zeltaina (apmēram 10 min.)

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Cukurs - 100.gr
  • Olas baltums
  • Sasmalcinātu riekstu - 1.ēd.k.
  • Dažādi augļi un ogas - 600.gr
  • Kanēlis
  • Pankukas