Sulīgie teļa gaļas veltnīši

 25. marts 2016 9:15 Recepte


Foto: Shutterstock.com

Gaļas veltnīšus pagatavot ir ļoti viegli - visu nepieciešamo samaļ un apcep rīvmaizē!


Gaļu sagriež, samaļ, pieliek sāli, piparus, sakapātu sīpolu, izmērcētu un nospiestu baltmaizi, olas, visu kopā vēlreiz samaļ, pieliek krējumu, labi izmaisa, izveido veltnīšus, apviļā rīvmaizē un cep taukos brūnus. Pasniedz ar kartupeļiem un sakņu salātiem.

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Sīpols
1 gab
3. Rīvmaize
4. Baltmaize
50 g
5. Skabais krejums
50 g
6. Olas
2 gab
7. Teļa gaļas mīkstums
1 kg
8. Pipari



0 Pievienot komentāru

Kategorijas