Makaroni ar kabačiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kabačus notīra un sagriež nelielos kubiciņos. Šampinjonus nomazgā un sagriež gabaliņos. Tomātus patur verdošā ūdenī, novelk miziņu un sagriež. Malto gaļu uz pannas eļļā apcep. Pievieno kabačus un šampinjonus un turpina cept 5 minūtes. Tad pievieno buljonu, garšvielas, tomātus un visu uzkarsē. Kamēr gatavo mērci, sālsūdenī novāra makaronus, līdz tie gatavi, un uz sietiņa notecina. Makaronus liek uz šķīvja un pārlej ar mērci.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Pipari, sāls
  • Makaroni - 300.g
  • Buljons - 1/2.l
  • Eļļa - 3.ēdk.
  • Maltā gaļa - 200.g
  • Tomāti - 2.gab
  • Šampinjoni - 200.g
  • Kabači - 500.g
  • Baziliks