Kartupeļu pankūkas 2

 05. aprīlis 2009 22:00 Recepte

Kartupeļu pankūkas izcili garšo ar brūkleņu ievārījumu!



Foto: Shutterstock.com

Kartupeļu pankūkas pasniedz karstas, tikko ceptas ar skābu krējumu, brūkleņu ievārījumu vai speķa mērci.


Nomizotus, noskalotus kartupeļus sarīvē, pievieno olas, sāli, miltus un samaisa. Ar karoti liek uz pannas sakarsētās taukvielās un cep no abām pusēm brūnganas pankūkas. Kartupeļu pankūkas pasniedz karstas, tikko ceptas ar skābu krējumu, brūkleņu ievārījumu vai speķa mērci.

 

Lauku virtve/Ņ. Masiļūne.- R.: Avots, 1993

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Kviešu milti
80 g
3. Olas
2 gab
4. Kartupeļi
1 kg
5. Taukvielas



2 Pievienot komentāru

Kategorijas