Šokolādes želeja ar vaniļas mērci 1

 23. augusts 2019 6:20 Recepte

Svētienā kādu saldumiņu taču var, vai ne?



Foto: Shutterstock.com


Uzkarsēju pienu. Sajaucu cukuru ar kakao, izšķīdinu karstajā pienā un pievienoju uzbriedināto želatīnu, maisot izšķīdinu, pieleju rumu vai melno balzamu. Saleju porciju trauciņos. Pasniedzu ar vaniļas mērci. Vaniļas mērces recepti atradīsi: Mērces/Saldās mērces/Vaniļas mērce 2

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Želatīns
2 līdz 3 tējkar.
2. Cukurs
200 gr
3. Piens
1 1/5 l
4. Kakao
60 g
5. Rums vai balzams
20 gr



1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas