Cepeškrāsnī cepti dārzeņi

 18. februāris 2009 11:00 Recepte

Krāsnī var cept visus Latvijas dārzeņus, kas atrodami pagrabā vai nopērkami tirgū: burkānus, kartupeļus, topinambūrus, bietes, kāļus, ķirbjus, kabačus, selerijas saknes un citus.



Foto: Shutterstock.com


Pagatavošana: 
Dārzeņus nomazgā, nosusina un ar visu mizu liek karstā cepeškrāsnī uz sausas un tīras pannas. Cep 200 grādu temperatūrā. Bietes un burkāni cepsies aptuveni divdesmit minūtes, savukārt kāļi, ķirbji un citi mīkstāki dārzeņi — aptuveni 10 minūtes.

Sastāvdaļas

1. Bietes
500 gr
2. Burkāni
500 gr
3. Mazie tomati
500 gr
4. Timiāns
1 tēj.k.
5. Koriandra sēklas
1 tēj.k.
6. Eļļa
6-8 ēd.k.
7. Balzāmetiķis
2-3 tēj.k.
8. Sāls, pipari
9. Topinambūrs



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas