Vāra putraimus vai grūbas, var kartupeļus. Pievieno skābenes (var būt 1/2 spināti un 1/2 skābeņu). Novāra olas, sakapā. Gatavo zupu atdzesē. Pasniedz ar skābu krējumu un vārītām olām.
Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu
funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī
kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var
apvienot
ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Turpinot
lietot mūsu tīmekļa vietni, jūs apstiprināt mūsu sīkdatnes.