Ziedkāpostu kuskuss

 17. februāris 2020 14:00 Recepte

Šis būs lielisks ēdiens vai piedeva gaļas vai zivs ēdieniem. Tie ir arī garšīgi un atsvaidzinoši salāti.

 



Foto: Shutterstock.com


Sastāvdaļas:

  • Ziedkāposts 1 gab.
  • Paprika 1 gab.
  • Burkāns 1 gab.
  • Laims 1 gab.
  • Šalotes sīpols 1 gab.
  • Kindza 1 buntīte
  • Ķiploks 1 daiviņa
  • Čili, svaigs 1/3 gab.
  • Olīveļļa 3 ĒK
  • Kumins 1 TK
  • Sāls, pipari  pēc garšas

 

Pagatvošana aizņem 15 minūtes 

Noskalo un notīra dārzeņus.

Visas sastāvdaļas liek virtuves kombainā un smalki sašķērē, pievienojot olīveļļu un pārējās garšvielas. Ziedkāpostus smalki sagriežot, irdenās struktūras dēļ tie atgādina kuskusa graudus.

Alternatīva: Ar nazi dārzeņus sagriež un sakapā pēc iespējas smalkāk, sajauc traukā.

Pievieno eļļu un laima sulu, atsvaidzina ar kuminu un svaigo koriandru.

Tikai beigās pievieno sāli un piparus.

Padoms! Ziedkāpostu vietā var lietot brokoļus, romanesko vai violetos ziedkāpostus.

Recepte no RIMI.lv




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas