Leldes Kovaļovas otrais psiholoģiskais trilleris: Svešinieki

Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā kino producentes, kā arī plānotāju zīmola “Dream Light Planner” autores un izdevējas, Leldes Kovaļovas otro psiholoģisko trilleri “Svešinieki.”

FOTO: Mammamuntetiem.lv

SvešiniekiAutore radījusi emocijām piesātinātu trilleri, kuru lasot jūtams aizvien pieaugošs sasprindzinājums. Notikumi savīti tik meistarīgi, ka liek jūsmīgi iegrimt grāmatas lapaspuses. Stāsta varoņi ir četri savstarpēji nepazīstami pasažieri, kas pusnakts stundā izkāpj no vilciena un dodas mājup – viņu vieno trīs lietas: viņi visi reiz bija miruši, bet paši to nezina; kāds viņus nogalināja; viņi ir atgriezušies, lai atrastu to, kurš atņēma viņiem pašu dārgāko – dzīvi.

 

“Romāna “Svešinieki” sižets un varoņi kā negaidīti ciemiņi ienāca manā prātā un mudināja dalīties ar stāstu, kurā skarbi, brīžiem ironiski un nedaudz mistiski runāts par nāves tēmu. Sižets un tā ideja man šķita tik aizraujoša, ka šobrīd top “Svešinieku” turpinājums. Tajā ienāks jauni varoņi, būs cits dzīvesstāsts, un es ļoti ceru, ka grāmatas turpinājums Jums neliks vilties” saka grāmatas autore Lelde Kovaļova.


Spriedze, kas sākas jau no pirmajām lapām... Romānā aizskarti vairāki skaudri temati – 90.gadu kriminālā izdzīvošanas vide biznesa pasaulē, seksuālā vardarbība skolā, terorisma draudi. Kāda gan ir sasaiste starp šo visu? To var lasīt romānā. Latviešu literatūrā ir ienākusi spēcīga spriedzes romānu autore. Nez, ar ko gan izdosies pārsteigt nākamajā romānā? “ tā grāmatu blogere Meldra Gailāne.

 

Leldes Kovaļovas debijas trilleris “Bezvēsts pazudušās” acumirklī iekaroja lasītāju sirdis un pavadot neskaitāmas nedēļas pirktāko grāmatu topu augšgalā ir ierindojusies Izdevniecības "Latvijas Mediji" 2019.gada internetā pirktāko grāmatu topa otrajā vietā. Autore ir ieguvusi bakalaura un maģistra grādu audiovizuālajā mediju mākslā, absolvējusi Latvijas rakstnieku savienības “Literāro akadēmiju”. 

Reklāma
Reklāma

 

 

Ieskaties: http://veikals.la.lv/