Kartupeļu pankūkas ar Parmas sieru

 22. februāris 2020 6:45 Recepte

Mūsu virtuves absolūta klasika! Zeltaini brūnas, kraukšķīgas kartupeļu pankūkas var pasniegt gan ar krējumu, skābāku ievārījumu, krēmsieru un pat kūpinātu lasi.



Foto: Shutterstock.com

Zeltaini brūnas, kraukšķīgas kartupeļu pankūkas var pasniegt gan ar krējumu, skābāku ievārījumu, krēmsieru un kūpinātu lasi.


Sastāvdaļas
200 g kartupeļu
50 g Parmas vai cita cieta, pikanta siera
maza sauja pētersīļa zaļumu
eļļa – cepšanai

Pagatavošana 
25 MIN 2 PORCIJAS
1) Uz rupjas rīves sarīvē kartupeli. Liec caurdurī un turi zem tekoša ūdens aptuveni 10 minūtes – lai atbrīvotos no kartupeļu cietes.
2) Notecinātu kartupeli izspied caur marli sausu. Pievieno smaki sarīvētu sieru un smalki kapātu pētersīli. Visu samaisi un cep karstā pannā.

 

Avots: Jauns.lv/Receptes




0 Pievienot komentāru

Kategorijas