Tunča salāti

 31. janvāris 2020 14:00 mammamuntetiem.lv Recepte

Pagatavošanas ilgums: 10 minūtes, 4 personām




 
Sastāvdaļas 

Salātiem:
  • 1 bundža Selection by Rimi tunča savā sulā
  • 2 ēd. k. Rimi kaperu
  • 2 seleriju kāti
  • 2 ēd. k. sakapātu sīpolloku vai maurloku
  • 10 Kalamata olīvas bez kauliņiem
  • 1 citrons
  • 40 g rukolas lapu
  • Sāls pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Mērcei:
  • 4 ēd. k. jogurta Rimi GoodLife bez piedevām, 0%
  • 1 ēd. k. Selection by Rimi angļu sinepju
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 citrons
     
Pasniegšanai:
Svaigi cepti kruasāni
 
Pagatavošana 
Nolej konservētam tuncim sulu un saplucini filejas. 
Pievieno smalki sagrieztus selerijas kātus un lociņus. Pieber kaperus. Pierīvē viena citrona miziņu un pielej 1–2 ēdamkarotes sulas (pēc garšas). Pastiprini garšas ar sāli un pipariem.
Sagatavo mērci: sajauc grieķu jogurtu ar sinepēm, pierīvē ½ citrona miziņas un pielej nedaudz sulas pēc garšas.
Salātus pasniedz ar rukolu un mērci, kā arī svaigi ceptu kruasānu. To vari arī iegriezt un likt pildījumu tieši kruasānā.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas