Cirks, kas jāapmeklē kopā ar visu ģimeni – Cirque du Soleil šovu CRYSTAL

Koši, krāšņi, elpu aizraujoši. Gaumīgi tērpi, skaisti augumi, patīkama mūzika. Ja vien jums ir iespēja, aizejiet uz Cirque du Soleil šovu CRYSTAL – šonedēļ viņi viesojas Rīgā. 

Iespaidīga izrāde, lieliski pavadīts vakars, skaista pēcgarša. Foto: Aleksandrs Kosarevs

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iespaidīga izrāde, lieliski pavadīts vakars, skaista pēcgarša. Foto: Aleksandrs Kosarevs

Visiem mūsu bērniem – i lielākajiem, i mazākajam – acis te bija pārsteigumā ieplestas, te gribējās likt roku priekšā acīm, skatoties bīstamākos akrobātiskos trikus, te atskanēja izsauciens “Labais!”. Un, iespējams, no ģimenes es pati visbiežāk dažnedažādi izsaucos (ievēroju, ka priekšā sēdošā meitene uzkrītoši bieži atskatījās, piedod!). Līdz beidzot sāka sāpēt rokas no lielās plaudēšanas (man bieži vien ir tik žēl ārvalstu mākslinieku, iedomājoties, kā viņi varētu justies, redzot un (ne)dzirdot Latvijas publiku – reizēm mums tik grūti sokas ar gavilēšanu un sava prieka un apbrīnas izrādīšanu). 

Tiesa, publika atplauka un sirdis īpaši sildīja tas, ka epizodē, kur akrobāti iejutās pārgalvīgu hokejistu lomās, izrādes galvenā varone atslidoja tērpusies... Rīgas Dinamo krekliņā. To rotāja desmitais – Laura Dārziņa - numurs.
Īsumā –  iespaidīga izrāde, lieliski pavadīts vakars, skaista pēcgarša. 
Zemāk izrādes bildes, un arī ne manējās – to skaistumu nav vērts mēģināt noķert bildēs, tas jābauda ar acīm. 

Reklāma
Reklāma

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja