Piedalies aptaujā un laimē jauno LG NatureFresh ledusskapi ar DoorCooling⁺™ tehnoloģiju!

Piedalies pētījumā un laimē jauno LG NatureFresh ledusskapi ar DoorCooling⁺™ tehnoloģiju un citām mūsdienīgām funkcijām, kas palīdz pārtiku saglabāt ilgāk svaigu. 

Piedalies un varbūt tieši Tu saņemsi lielisku balvu no LG Electronics – NatureFresh ledusskapis LG GBB71PZDZN.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piedalies un varbūt tieši Tu saņemsi lielisku balvu no LG Electronics – NatureFresh ledusskapis LG GBB71PZDZN.

Portāls Mammām un tētiem un LG Electronics aicina piedalīties pētījumā par Tavu ledusskapi un par tā ikdienas lietošanas paradumiem. Piedalies un varbūt tieši Tu saņemsi lielisku balvu no LG Electronics – NatureFresh ledusskapi LG GBB71PZDZN
 
Piedalīties pētījumā ir pavisam vienkārši – līdz 3. oktobrim atbildi uz jautājumiem, atstāj datus saziņai, un, iespējams, mēs zvanīsim tieši Tev.
 
Lūdzu, ņem vērā, ka balvas iegūšanas gadījumā mēs gribēsim dzirdēt Tavus iespaidus, lietojot jauno ledusskapi, kas pēc tam arī tiks tiks publicēti portālā. 

 

Reklāma
Reklāma


Par balvu:
Jaunajam LG NatureFresh ledusskapim ir DoorCooling⁺™ tehnoloģija, kas nodrošina līdz pat 32%* ātrāku un vienmērīgāku dzesēšanu, saglabājot pārtiku ilgāk svaigu. Papildus tam, šajos ledusskapjos ir iebūvēts Inverter Linear Compressor – šī modernā kompresora darbības rezultātā, ledusskapja trokšņu līmenis ir samazinājies par 25%, tam kļūstot klusākiem salīdzinājumā ar parastajiem ledusskapjiem. LG NatureFresh ledusskapja misija ir rūpēs par svaigo produktu izskata un garšas saglabāšanu ilgāk, kad produkti tiek uzglabāti ledusskapī. Šis ir iespējams pateicoties LINEARCooling™, kas kontrolē to, lai temperatūras svārstības ledusskapī būtu mazākas, kā rezultātā produkti ilgāk būtu svaigi un izskatītos kā tikko iegādāti.


* Pateicoties modernajām tehnoloģijām, tajā skaitā arī ledusskapju attīstībai, ar SmartThinQ lietotni, var attālināti regulēt temperatūras iestatījumus ledusskapī, lai, atnākot mājās, ledusskapī jau būtu vēlamā temperatūra.