Frikadeļu zupa ar redīsu dīgstiem

 12. septembris 2017 10:00 Recepte

Tradicionālā frikadeļu zupa, ko mūsmājās sauc arī par mazo kotletīšu zupu, var papildināt ar pikantiem redīsu sēklu dīgstiem, kas dos zupai interesantu pikantu piegaršu. 





Nepieciešams:

  •  Maltā gaļa - 300 grami
  •  Ola - 1 gab
  •  Šķēle saziedējušas rupjmaizes - 1 gab
  •  Kartupeļi  - 3 gabali
  •  Burkāni - 2 gabali
  •  Saldētie dārzeņi - puspaciņa
  • Krējums, maizīte, dilles, sāls, pipari, sīpols

 
Kā pagatavot?
Pagatavo frikadeļu masu - malto gaļu, olu, pienā izmērcētu un saspaidītu rupjmaizes šķēli, sāli, piparus samīca vienā masā. Vārītā ūdenī met iekšā gaļas bumbiņas, pavāra 10 minūtes un tad pievieno gabaliņos sagrieztos dārzeņus.  Zupu ēd ar krējumu un Lāču maizi.


Iesūtījusi: Līga, "Vichy Classique" bērnu ēdienu recepšu konkursa dalībniece

 

BALVĀ

Viens uzvarētājs, kuru noteikts Mammamuntetiem.lv redakcija, balvā saņems:

- Kvalitatīvu un siltu “KLIPPAN SAULE” pledu (140x100cm) no 100% aitu vilnas, kurā ietīties rudenīgajos vasaras vakaros un baudīt gardos Vichy ūdeņus;
- 6 Vichy Fresh Bubbles ar divām garšām; 
- 3 Vichy negāzētā ūdens pudeles 1,5l iepakojumā.

 



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas