Sautēti svaigi kāposti ar aļņa gaļu

 31. janvāris 2016 21:00 Agnese Gabrāne, Mammamuntetiem.lv Recepte

Mājās gaidāmi viesi, taču galvā nav nevienas lieliskas idejas vakariņu galdam? Šī ir lieliska recepte - nepierastas, jaunas garšas!



Šādu vakariņu dēļ noteikti ir vērts virtuvē uzkavēties ilgāk nekā parasti!


1kg aļņa gaļa
1kg svaigi kāposti
2sīpoli
pētersìļu zaļumi
nedaudz selerijas saknes
sāls,pipari
skābais krējums
lociņi pasniegšanai

  • Meža gaļu atcīpslo,nomazgā,sagriež palielos gabaliņos un pannā apcep.
  • Sīpolus nomizo,sagriež pusgredzenos un apcep.
  • Svaigu kāpostu sagriež palielos kubiņos un apcep.
  • Gaļu liek katlā, uzlej ūdeni.
  • Pievieno sāli ,piparus,pētersīļu zaļumus un selerijas sakni.
  • Kad gaļa pusmīksta,tai pievieno apceptos kāpostus. Un sautē visu kopā līdz gaļa un kāposti mīksti.
  • Pasniedzot var pievienot skābo krējumu.

​Recepte: Agita Gabrāne




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas