Īstas meža gaļas kotletes - bez treknās gaļas!

Parasti meža gaļas kotletēm klāt pievienojam samaltu treknāku gaļu, lai tās sanāktu sulīgākas, bet, ja vēlies izvairīties no treknākas gaļas pievienošanas, taču vēlies sulīgākas kotletes, ieskaties receptē - kas un kā tad nu īsti tur ir!

Meža gaļas kotletes pasniedz ar kartupeļiem un dārzeņu salātiem - lieliskas pusdienas nu ir galdā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Meža gaļas kotletes pasniedz ar kartupeļiem un dārzeņu salātiem - lieliskas pusdienas nu ir galdā!

Sastāvdaļas:

  1. 1kg aļņa meža gaļas
  2. 400 g svaigu kartupeļu
  3. 1 ola
  4. sāls, pipari
  5. garšvielas (kaltēti ķiploki ar kaltētām seleriju lapiņām)
  6. 1 sīpols

Gatavošana:

  • Gaļu samaļ un tai klāt piemaļ sīpolu.
  • Kartupeļus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves un pievieno gaļai.
  • Tad vēl klāt pievieno sāli, piparus, olu un kaltētās garšvielas.
  • Masu labi sastrādā, veido kotletītes.
  • Tās cep sakarsētā eļļā no abām pusēm.
  • Kotletes liek katliņā, kurā ielej nedaudz ūdeni.
  • Tās sautē apmēram 20 minūtes, līdz gatavas.

Šīs kotletītes sanāks ļoti sulīgas un tām tiešām nebūs nepieciešams pievienot treknāku gaļu!

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas