Vakariņās kartupeļu biezeņa pankūkas

Bieži vien gadās arī tā, ka pusdienām gatavoto ēdienu neapēdam vienā ēdienreizē. Ieskaties, kā kartupeļu biezeni ''atsvaidzināt'' vakariņām!

Šādus plācenīšus pasniedz ar skābu krējumu vai kā piedevu gaļas ēdieniem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādus plācenīšus pasniedz ar skābu krējumu vai kā piedevu gaļas ēdieniem!

Sastāvdaļas:

  • vārīti kartupeļi
  • vārīts ķirbis
  • ola
  • sāls
  • zaļumi
  • rīvmaize
  • siers
  • eļļa cepšanai

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Izvāra kartupeļus un ķirbi, samīca.
  • Tiem pievieno olu, sāli un sasmalcinātus zaļumus.
  • No samīcītās masas veido nelielus plācenīšus.
  • Vidū liek lielos kubiciņos sagrieztu sieru.
  • Izveido plācenīti, to panē rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā gatavu no abām pusēm.

 

Recepte: Agita Gabrāne

Saistītie raksti