Gardais jogurta - magoņu kēkss

Iemācies pagatavot jogurta - magoņu kēksu. Tas garšo patiešām lieliski!

Pēc cepšanas atliek vien glīti sagriezt un pasniegt!

FOTO: Shutterstock.com

Pēc cepšanas atliek vien glīti sagriezt un pasniegt!

Sastāvdaļas:

  • 400g zemeņu jogurta
  • 2 olas
  • 5 ēd.k. skābā krējuma
  • naža gals sodas
  • 100g cukura
  • vaniļas cukurs
  • magones
  • 200g miltu

Gatavošana:

  • Olas saputo ar cukuru, pievieno skābo krējumu, jogurtu, vaniļas cukuru.
  • Visu kārtīgi izmaisa, pievieno magones. Miltus sajauc ar sodu un pievieno masai.
  • Masu lej silikona kēksu veidnē un 180 grādos cep ~ 40 - 60 minūtes.
  • Var pasniegt ar putukrējumu un kafiju.

Recepte: Agita Gabrāne, mammamuntetiem.lv

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas