Gardās kokosriekstu un apelsīnu pārslas 2

 09. janvāris 2013 19:00 Recepte

No receptē dotā produktu apjoma var pagatavot aptuveni 25–35 cepumus.



Gaisīgi un viegli. Foto:Rojs Maizītis


35 minūtes gatavošanai

Sastāvdaļas: 
275 g kokosriekstu skaidiņu
150 g cukura
2 apelsīni
3 olas
šķipsna sāls
 
Pagatavošana:
1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.
2. Apelsīnam norīvē miziņu. Olas ar sāli un cukuru saputo stingrās, gaišās putās – tā, lai pavelkot ar dakšiņu, paliek redzama svītra. Uzputotajās olās iecilā kokosriekstu skaidiņas. 
3. Ar tējkaroti (pirms tam to iemērc ūdenī) liec uz cepampannas, kas izklāta ar cepampapīru, nelielas kaudzītes. Cep 8 minūtes, tad nedaudz paver cepeškrāsns durvis (piemēram, durvīs ievieto koka karoti) un cep vēl 12 minūtes.
 
Recepte: žurnāls 100 labi padomi 2012/12



2 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas