Kazas siers ar sīpoliem un rozīnēm

 25. janvāris 2013 19:00 Recepte

Svinīgai maltītei.



Lieliska uzkoda. Foto: Imants Ķīkulis


Nepieciešams:

6 šķēlītes itāliešu čabatas
6 šķēlītes pusmīksta kazas siera
1 ripiņās sagriezts sīpols
2 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
3 ēdk. olīveļļas
rozīnes
Gatavo:
Pannā sakarsē eļļu un viegli apcep sīpolus un ķiplokus. Klāj uz maizes šķēlītēm un uzliec virsū kazas sieru. Maizītes uz dažām minūtēm ievieto līdz 160 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Pārkaisi rozīnes un pasniedz.
 
 
Recepte: žurnāls Labu Apetīti!



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas