Smilšu cepumi ar ingveru

 28. novembris 2012 19:00 Recepte

Svētku cepumi



Mazs našķis vienmēr noderēs. Foto: Imants Ķīkulis


Sastāvdaļas:

200 g mīksta sviesta

100 g cukura

2 tējk. malta ingvera

smalki rīvēta miziņa no 1/2 apelsīna

1 ola

350 g miltu

cukura glazūra rotāšanai

 

Gatavošana:

Uzsildi krāsni līdz 180 grādiem. Sakul sviestu ar cukuru, ingveru un apelsīna miziņu. Iejauc olu. Iemīci miltus. Mīklu izrullē aptuveni 3 mm biezu, izspied vēlamās formas cepumus un cep aptuveni 10 - 12 minūtes. Vari rotāt ar cukura glazūru, kam pievieno pārtikas krāsvielas.

 

Recepte: žurnāls 100 labi padomi 2010/12





0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas