Diļļu mērce

 16. augusts 2012 19:00 Recepte

Labi papildina aukstus zivju ēdienus, kūpinātas zivju filejas, lasi un garneles.



Foto: mammamuntetiem.lv

Pievieno dillēm sinepes un etiķi!


Sastāvdaļas:

3 ēdk. saldo sinepju

3 ēdk. aso sinepju
3 ēdk. cukura
4 ēdk. baltvīna etiķa
1 dl olīveļļas
2 lielas saujas smalki sakapātu diļļu
1 tējk. rupji saberztu piparu
sakapāti pīniju kodoli – ja vēlas
 
Visus produktus rūpīgi samaisi un pildi burciņās. Aizvāko un uzglabā ledusskapī  vismaz 2 – 3 mēnešus. 
 
  Avots: Žurnāls 100 labi padomi 



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas