Pupiņu biezenis

 24. jūnijs 2019 8:05 Recepte

Pupiņas ar vistas gaļu. 



Foto: Shutterstock.com

Viegli pagatavojams ēdiens.


Uzvāra ūdeni, ieber pupiņas.

Kamēr pupiņas vārās, sagriež vistas fileju (tās vietā var lietot malto gaļu), sīpolu.

Vispirms eļļā izcep fileju, kad tā gandrīz gatava, pievieno sīpolu, cep, kamēr viss gatavs (lai veselīgāk, gaļu var vārīt).

Gatavām pupiņām pievieno sāli, vēl nedaudz pavāra, tad nokāš, samīca vai sablenderē, tumīgumam pievienojot pienu.

Biezenī caur spiedi iespiež ķiploka daiviņas, iemaisa sacepto fileju ar sīpoliem.

Sastāvdaļas

1. Ūdens
2 l
2. Mērcētas baltās pupiņas
250 g
3. Vistas fileja
2-3 gab
4. Sīpols
1 gab
5. Ķiploka daiviņas
2-3
6. Eļļa
cepšanai
7. Piens
pēc vajadzības
8. Sāls
pēc vajadzības



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas