Tavam svētku galdam: Rupjmaizes krēms

 23. decembris 2011 17:30 Recepte

Ir saldēdieni, kuru pagatavošana neprasa neprātīgi daudz laika. Piemēram, šis. Dažas minūtes un saldumiņš galdā!



Šim gardajam krēmam nav jāpievieno želatīns! Foto no grāmatas "Ēdieni Latvijā"


 

 
Sastāvdaļas:
100 g sarīvētas grauzdētas rupjmaizes
puslitrs saldā krējuma
1 paciņa vaniļas cukura
nedaudz cukura
 
Gatavošana:
Saldajam krējumam pievieno cukuru, paciņu vaniļas cukuru un saputo stingrās putās. Iemaisa rupjmaizes drupatiņas. Sagatavoto masu ieliek ledusskapī un atstāj tur 5 līdz 10 minūtes.
 
Jāatceras, ka šim krēmam nav jāpievieno želatīns, jo maizes drupatas ļoti labi sabiezina putukrējumu.
 
Recepte no Zvaigzne ABC izdotās Lolitas Šelvahas grāmatas "Ēdieni Latvijā" 



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas