Grilēti persiki ar zemenēm un saldējumu

 19. jūnijs 2011 12:00 Recepte

Lielisks deserts.



Santa Maria publicitātes foto


Nepieciešams:

4 vidēji persiki, ceturtdaļās

1 ēdamk. Santa Maria saldās ananasu glazūras  

1 ēdamk. brūnā cukura

1 tējk. Santa Maria vaniļas cukura

200 ml zemeņu

400 ml   saldējuma

1 ēdamk. svaigu piparmētru, sasmalcinātu

Alumīnija folijas lapas

 

Persikus sagriež četrās daļās, samaisa ar glazūru un pārkaisa ar cukuru. Liek uz folijas un uzloka tās maliņas apkārt persikiem. Grilē apmēram 10-15 minūtes, līdz gatavi.

Pasniedz ar zemenēm, svaigām piparmētrām un saldējumu.




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas