Grilēta liellopu gaļas fileja ar ceptiem baklažāniem

 19. jūnijs 2011 12:00 Recepte

Liellopu gaļa ar ananasu glazūru.



Santa Maria publicitātes foto


4 porcijas

Nepieciešams:

700 g liellopu gaļas filejas vai kakla karbonādes, šķēlēs

1 paciņa Santa Maria BBQ universālās marinādes

2 tējk. Santa Maria BBQ saldās ananasu glazūras

Ceptiem baklažāniem:

200 g baklažānu

2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas

1 ēdamk. svaiga timiāna

1 ēdamk. olīveļļas

Santa Maria akmens sāls un Tellicherry melno piparu maisījums, dzirnaviņās

 

Gaļas gabalus ierīvē ar marinādi un ļauj 1 stundu iemarinēties. Gaļu cep uz grila. Cepšanas beigu posmā to pārsmērē ar glazūru.

Baklažānu sagriež 1 cm šķēlēs. Olīveļļu samaisa ar timiānu un ķiplokiem, pārsmērē baklažāna šķēlītes. Pārkaisa ar svaigi maltu sāli un melnajiem pipariem. Grilē vai cep uz pannas apm. 3-4 minūtes katru pusi.




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas