Ātrās ābolmaizītes ar skābu krējumu un kanēli

 05. septembris 2019 7:00 Recepte


Foto: Serjoga, Maikliņš un Natalija


Precizējums sastāvdaļām: ābols 1 liels, pēc iespējas skābāks; cukurs - cik saldu vēlas; *kanēlis 1 tējk. bez kaudzes

Pagatavošana:

Nomizojam ābolu, izņemam serdi un sagriežam šķēlītēs. Kārtojam uz maizītēm. Krējumu sajaucam ar cukuru un kanēli un lejam virsū maizītēm ar ābolu. Cepam cepeškrāsnī 15-20 min. 200 grādos.

Sastāvdaļas

1. Baltmaize
2 šķēles
2. Ābols
1 gab
3. Skabais krejums
2 ēd.k.
4. Cukurs
5. Kanēlis
1 tējk.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas