Pildītās pēcsvētku kūciņas

 21. janvāris 2011 11:00 Recepte


Žāvētās aprikozes sagriež un kopā ar rozīnēm nedaudz apcep medū. Augļiem pievieno saputotu saldo krējumu un biezpienu. Izmaisa.
Piparkūku mīklu izrullē šaurā garā sloksnē. Pa vidu liek pildījumu, abas malas aizloka un apgriež otrādi. Pārsmērē ar sakultu olu un pārber ar sasmalcinātām mandelēm. Sagriež gabaliņos un liek uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru. Cep 200 C aptuveni 10-12 minūtes. Atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Recepti iesūtīja: Santa Rumba, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Piparkūkas mīklas
400 g
2. Aprikozes
100 g
3. Rozīnes
100 g
4. Medus
1 ēdamkarote
5. Saldais krejums
100 ml
6. Ola
1 gabals
7. Pūdercukurs
1 pārkaisīšanai
8. Biezpiens
120 g
9. Mandeles
1-2 ēdamkarotes



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas