Mežrozīšu dzēriens

 14. oktobris 2019 22:00 Recepte


Foto: Shutterstock.com


Kaltētos mežrozīšu augļus pārlej ar ūdeni, uzvāra, karsē 10 minūtes. Pusstundu tur aizvākotā katlā, tad nolej un izfiltrē. Atkal lej katlā, pievieno sasmalcinātas kaltētās aprikozes un ābolus, mežrozīšu sīrupu, apelsīna šķēles un maisot karsē, līdz sirups izkusis. Pasniedzot katrā glāzē var ievietot cukura kristālu  irbulīti. Labi garšos kopā ar piparkūkām.

Sastāvdaļas

1. kaltēti mežrozīšu augļi
1 glāze
2. Ūdens
1 l
3. mežrozīšu augļu sīrups
3 - 4 ēd.k.
4. Kaltētas aprikozes
1/2 glāze
5. kaltētas ābolu šķēlītes
1/2 glāze
6. apelsīnu šķēles
2 šķēles



0 Pievienot komentāru

Kategorijas