Majonēzē sacepta forele

 03. jūnijs 2010 21:25 Recepte


1 personai

Foreli sagriež gabaliņos, apslacina ar citronu sulu. Sīpolus sasmalcina, sviestā apcep, pārkaisa ar sāli, izmaisa. Majonēzei pievieno šķipsnu cukura. Sieru sarīvē. Ugunsdrošā māla podiņā (150 g tilpums) liek foreli, pārliek ceptos sīpolus, uzlej majonēzi, pārkaisa sieru un cepeškrāsnī sacep.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Sastāvdaļas

1. Foreles fileja
100 g
2. Sīpols
1 gab
3. Sviests
1 tējk.
4. Citronu vai cidoniju sula
1 tējk.
5. Majonēze
40 g
6. Cukurs
7. Holandes siers
20 g



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas