Mūsmāju maigais čili

 13. marts 2010 8:00 Inga Akmentiņa-Smildziņa, Mammamuntetiem.lv Recepte

Mūsu ģimenes iecienītais čili ir bez čili pipariņiem!:) Tas tāpēc, lai garšotu arī bērniem, taču tu vari pievienot arī smalki kapātu čili aso pipariņu.



Foto: žurnāls "Garšīgs"


Uz pannas apcep malto gaļu (var izmantot gan cūkgaļu, gan jaukto malto gaļu, gan arī vistas malto gaļu) un liek katlā sutināties – nelielā ūdens daudzumā. Sarīvētus burkānus, sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus apcep uz pannas un pievieno gaļai, kas sutinās. Kad gaļa ir mīksta, pievieno iepriekš novārītas pupiņas, tomātu mērci, zaļumus un garšvielas. Brīdi pasautē un – gatavs!
 

Sastāvdaļas

1. Maltā gaļa
800 g
2. Vārītas pupiņas (vai pupiņas bundžās)
400 g
3. Sīpoli
1-2 g
4. Burkāni
1-2 g
5. Ķiploka daiviņa
6. Tomātu mērce
l
7. Zaļumi (pētersīļi, lociņi)
l
8. Garšvielas pēc izvēles
l



0 Pievienot komentāru

Kategorijas