Bukstiņbiezputra 1

 11. februāris 2010 19:20 Recepte


Tiek vārīti putraimi (pirmie, jo viscietākie), tad, kad kļūst mīksti - pievieno burkānus (nomizotus, sagrieztus gareniski un šķērsām - kā pusmēnestiņi), pēdējos pievieno kā zupai sagrieztus kartupeļus. Gatavot uz lēnas uzguns, max censties nemaisīt - lai  neizjūt kartupeļi. Garšvielas pēc garšas - kad gatavs.

Var pasniegt arī  apceptu cepeškrāsnī nākošajā dienā.

Pārliešanai var gatavot speķīša - sīpolu mērcīti.

Lai labi garšo!

Sastāvdaļas

1. Putraimi
1 1/2 kg
2. Kartupeļi
7 gab
3. Burkāni
3 gab



1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas