Pupiņu kotletes

 13. janvāris 2010 16:05 Recepte


Foto: žurnāls "Garšīgs"


Pupiņas vāra mīkstas, nokāš un divas reizes izmaļ gaļas mašīnā (var arī blenderī). Masu nedaudz atdzesē, pievieno sīki sasmalcinātus, apceptus sīpolus, sakultu olu, kviešu miltus vai rīvmaizi, sāli un visu samaisa. No sagatavotās masas veido apaļas kotletītes, apviļā rīvmaizē, liek uz pannas un cep no abām pusēm brūnas.

Kārto lēzenā traukā, pasniedz ar sabrūninātu sviestu vai krējumu un dārzeņiem (svaigiem vai sautētiem).

 

Recepti iesūtījusi Daina Auziņa, Pupiņu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Krejums
15 g
2. Milti vai rīvmaize
15 g
3. Olas
1/2
4. Sīpoli
15 g
5. Sviests vai margarīns
10 g
6. Pupiņas
100 g



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas