Ražas svētki

 17. septembris 2009 20:25 Recepte


Foto: Inese Stuģe


 

Cūkas kakla karbonādi nomazgājam un sagriežam nelielos gabaliņos. Tāpat sagriežam papriku, burkānus un sīpolus. Gaļu liekam uz pannas un apcepam. Papriku ar sīpoliem un burkāniem liekam sakarsētā katliņā, kur 2 -3 min ļaujam pacepties. Pieliekam klāt apcepto gaļu, visu rūpīgi samaisām un pielejam nedaudz ūdeni sautēšanai. Kad gaļa jau nedaudz sautējusies, tai klāt pievieno nomizotus, sagrieztus tomātus. Turpina sautēt līdz gaļa ir pilnīgi gatava.
           Lai labi garšo : )

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
2. Tomāti
4 gab
3. Sīpoli
1 gab
4. Sarkanā paprika
2 gab
5. Burkāni
3 gab
6. Cūkas kakla karbonāde
1 1/2 kg
7. Nadaudz ūdens



0 Pievienot komentāru

Kategorijas