Raibie salāti

 12. augusts 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 4483


Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


Mazgātus salātus rupji sasmalcina un kārto traukā. Uz salātiem pamīšus liek svaigu gurķu un tomātu šķēles. Visu pārlej ar eļļu, kurai pievienota citrona sula, sāls, pipari, sasmalcinātas dilles.

 

Recepte no grāmatas: Augļu, dārzeņu un sēņu salāti/Dz. Bandeniece, S. Pumpura. – Rīga: Avots, 1991

Sastāvdaļas

1. Eļļa
4 ēdamk.
2. Tomāti
4 gab
3. Svaigi gurķi
2 gab
4. Galviņa lapu salātu
1 gab
5. 1/2 citrona
6. Dilles
7. Sāls, pipari


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk