Avokado biezzupa

 30. jūlijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 4798




4 personām

Avokado pāršķeļ uz pusēm. Vienu pusīti atstāj rotājumam. Avokado virsmas ieziež ar citrona sulu, lai tās nenomelnētu. No trim pusītēm ar karoti izņem mīkstumu. Virtuves kombainā sakuļ avokado, citrona sulu, krējumu, kariju, sāli piparus un aukstu vistas buljonu. Avokado var arī izberzt caur sietu un ar citām sastāvdaļām samaisīt katlā. Auksto zupu lej četros šķīvjos un rotā ar avokado daiviņām. Zupu, visu laiku maisot, var arī uzkarsēt (nevāriet!). Pasniedz tūlīt ar maizi.

Aukstai vai karstai zupai var pievienot garneles, karoti skābā krējuma un sasmalcinātus maurlokus.

 

Sastāvdaļas

1. Ļoti gatavi avokado
2 gab
2. No puscitrona izspiesta sula
3. Saldais krejums
200 g
4. Karijs
1/4 tējk.
5. Sāls
1/2 tējk.
6. Baltie pipari
1/4 tējk.
7. Vistas buljons (kubiņš + ūdens)
400 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk