Tomātu sviests

 28. jūlijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 3980


Foto: mammamuntetiem.lv


Izvēlas gatavus, miltainus tomātus, pārlej tos  ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, izņem sēklotni, sagriež mazos gabaliņos, izberž caur smalku sietiņu un iegūto biezeni sajauc ar saputotu sviestu, pievienojot sāli un piparus pēc garšas.

 

Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
2. Sviests
3. Tomāti


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk