Annas torte

 10. jūlijs 2009 6:00 Recepte  skatījumi: 4286



Foto no Iļģuciema maiznīcas arhīva


Sviestu saputo ar cukuru, pievienojot pa vienam olu dzeltenumus, rīvētu citrona miziņu un sulu, ar izsijātiem kviešu miltiem samaisītas rozīnes. Beigās iecilā saputotus olu baltumus. Cep ieziestā veidnē mērenā siltumā apmēram 40 minūtes. Izceptu, atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Kviešu milti
250 gab
2. Citrons
1/2 gab
3. Olas
4 - 5 gab
4. Cukurs
200 g
5. Sviests
200 g
6. Rozīnes
6 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk