Krējuma saldējums

 07. jūlijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 3373



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


Olu dzeltenumus saputo ar cukuru (150 g), pievieno garšvielas (rīvētu citrona miziņu vai vanilīnu), saputotu krējumu un ar atlikušo cukuru saputotus olu baltumus. Saldē slēgtos trauciņos 24 stundas ledus kamerā.

Līdzīgi gatavo Šokolādes saldējumu - krējuma saldējumam, putojot olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno 2 ēdamkarotes kakao pulvera.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Sastāvdaļas

1. Olas
4 - 5 gab
2. Cukurs
200 g
3. Saldais krējums (35%)
2 glāzes
4. Garšvielas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk