Zobenzivs šašliks

 01. jūlijs 2009 3:00 Recepte  skatījumi: 3276



Zivi kārtīgii notīra un sagriež gabaliņos, pievienojam granātābola sulu,  garšvielas un eļļu. Kātīgi visu izmaisām un liekam ledusskapī uz 4 stundam. Duram uz iesmiem un cepam gatavu, apmēram 3-4 minūtes.

 

Iesūtījusi: Aija Ustinova,Grilēšanas recepšu konkursadalībniece

Sastāvdaļas

1. Koriandrs
1 tejkarote
2. Olīveļļa
2 ed.k
3. Granatabolu sula
700 ml
4. Zobenzivs
3 kg
5. Sāls, pipari


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk