Cepts saldējums ar ogu mērci

 30. jūnijs 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 2859



Foto: mammamuntetiem.lv


Saldējumu saveļ bumbiņā, panē sakultā olā un viegli saberztās kukurūzas pārslās, ievieto saldētavā lai sastingst.

Cep sakarsētā eļļā līdz brīdim, kamēr saldējums sāk tecēt cauri garoziņai. Nosusina un nekavējoties pasniedz. Nedrīkst pārcept, saldējuma bumba eksplodēs!

Mērcei ņem jebkuras ogas, samaļ kopā ar cukura sīrupu (100g cukura-100g ūdens), uzvāra, atdzesē. Izkāš caur smalku sietiņu. Var izmantot saldētas ogas vai ievārījumu.

Sastāvdaļas

1. Ogas (svaigas vai saldētas)
2. Kukurūzas pārslas
200 g
3. Olas
2 gb
4. saldējums
500 g
5. Cukurs


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk