Groziņi "Vēršacis"

 14. jūnijs 2009 1:00 Recepte  skatījumi: 4061



Cepeškrāsnii uzsildīt līdz 180°C. No sviesta, miltiem, cukura, olas dzeltenuma un kakao pulvera pagatavot míklu. Pildīt astoņās groziņu formiņās un cept cepeškrāsnī 10 min. No biezpiena, citronu sulas un vaniļas cukura pagatavot maisījumu. Saldam krējumam piebērt krējuma stindzinātāju, saputot stingrās putās, pievienot biezpiena maisījumam. Biezpiena - krējuma masu pildīt atdzisušajos groziņos. Aprikožu pusītes labi notecināt un uzlikt uz biezpiena krēma groziņos.

Sastāvdaļas

1. Sviests
100 gr
2. Saldais krejums
200 ml
3. Krejuma stindzinátájs
1 paciņa
4. Vanilīncukurs
2 paciņas
5. Citrona sula
3 ēdamkarotes
6. Biezpiens
350 gr
7. Kakao pulveris
2 tējkarotes
8. Olas dzeltenums
1 gab.
9. Cukurs
50 gr
10. Milti
150 gr
11. Aprikozhu pusítes
8 no bundžiņas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk