Ķīnas salāti

 01. jūnijs 2009 18:55 Recepte  skatījumi: 9113



 

Sagriež ķīnas kāpostu, pievieno sagrieztus tomātus, gurķus, sarkano papriku. Pievieno garšvielas pēc izvēles, citronu sulu (pēc garšas), visu samaisa ar eļļu. Noliek malā. Sagriež vistas fileju gabaliņos, apcep ar garšvielām līdz brūnumam. Salātus pasniedz, pārliktus ar siltiem filejas gabaliņiem.

Sastāvdaļas

1. Citrons
1 gab
2. Augu eļļa
6-7 ēdamk.
3. Svaigi tomāti
400 gr
4. Svaigi gurķi
400 gr
5. Ķīnas kāposts
1 gab
6. Vistas fileja
500 gr
7. Timiāns vai oregano


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk