Piena ķīselis

 14. maijs 2009 22:35 Recepte  skatījumi: 5174



Pienu uzvāra, pieliek cukuru un sakapātus, apgrauzdētus riekstus. Lēnām maisot pievieno aukstā ūdenī atšķaidītus kartupeļu miltus. Vēl reizi uzvāra, lej lēzenos traukos, pārkaisa ar cukuru. Pasniedz ar ogu mērci.

Recepte no grāmatas: Ēdieni no iekšzemes produktiem/Latvijas Lauksaimniecības kamera. – Rīga: Līdums, 1992 (Oriģinālizdevums 1937)

Sastāvdaļas

1. Rieksti
50 g
2. Kartupeļu milti
80 g
3. Cukurs
100 g
4. Piens
1 1/4 l
5. Ogu mērce


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk